Best@Work BV

Kies een uitzendbureau dat voor jou aan het werk gaat. Persoonlijk, informeel en doen is ons motto. Wij bespreken je wensen en denken met je mee. Samen met jou maken we een plan van aanpak en gaan voor de perfecte baan.


Best@Work stelt aan de hand van jouw beschikbaarheid, motivatie en ambities een arbeidsovereenkomst op maat samen. Of je nu fulltime of parttime aan de slag gaat, bij één of meerdere opdrachtgevers met of zonder opleidingen/cursussen. Veelal kun jij direct of na een overeengekomen proefperiode rekenen op een volwaardige arbeidsovereenkomst met urengarantie en opleidingsbudget. Uiteraard kun je ook gewoon flexibel werken wanneer dit jou uitkomt, zonder verplichtingen of garanties. Ook een bijbaan, vakantiebaan of tijdelijke baan vind je via Best@Work.Wij kijken wat je nodig hebt en geven jou een persoonlijk advies.Daarna zoeken we de functie die het beste aansluit bij jouw profiel en wensen.


LOYALITEITSPLAN

We zijn graag loyaal naar je toe, gaan net het stapje verder. Dti verwachten we van jou ook en willen je daar dan graag voor belonen. We hebben hiervoor een uitgebreid spaarprogramma voor je in elkaar gezet. Per gewerkte dag krijg je punten welke je op kunt sparen voor jouw kadoo. Wil je graag een nieuwe telefoon of laptop? Ga je liever op vakantie met "een cabrio auto van de zaak"? Alles kan, niets is te gek. Informeer naar jouw mogelijkheden en geef je wensen door.


Doorgroei mogelijkheden

Een uitzendbureau kan een opstap zijn naar een vaste baan bij een opdrachtgever. Soms is dit zelfs de exclusieve eis van een opdrachtgever: dat iemand bij geschiktheid in dienst komt van de opdrachtgever. Dit staat doorgaans ook in de vacature vermeld.

Soms betreft een vacature tijdelijk werk. Bijvoorbeeld bij vakantiebanen, seizoenswerk of om piekdrukte op te vangen. Wij zijn altijd helder in wat je kunt verwachten en wat je toekomstperspectieven zijn. Eerlijk advies: daar staan we voor, want we willen een lange-termijnrelatie, met zowel opdrachtgever als kandidaat. We gaan graag met je in gesprek om het beste uit jou te halen.


Opleiding

Best@Work biedt diversen opleidingen en trainingen. Graag willen we jou laten ontwikkelen, coachen,groeien in je werk. Als daar een extra cursus,certificaat of diploma voor nodig is regelen we dit voor jou. We investeren graag in entousiaste mensen.

"If you can dream it, you can do it"